35. ФЕСТИВАЛ „ИСТИБАЊСКО ЗДРАВОЖИВО“ ГОДИНАВА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ОНЛАЈН И НА ПЛОШТАДОТ ВО ВИНИЦА