историја

Таг
2Вести

ПРОМОВИРАНА КНИГАТА „ВЕЛЕС ВО ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА 1941-1944“ ОД ИСТОРИЧАРОТ ЃОРЃИ МАЛКОВСКИ

ОХРИД НЀ ВООДУШЕВИ СО ИСТОРИЈАТА И БОГАТСТВОТO, ВЕЛАТ АКТЕРИТЕ ОД ТУРСКАТА ПРЕТСТАВА „БУРЕ БАРУТ“