истражаување

Таг
3Вести

ТЕКСТОВИТЕ НА ПЕСНИТЕ СТАНАЛЕ ПОЕДНОСТАВНИ И ПОПОВТОРУВАЧКИ, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

ВИЈАГРАТА БИ МОЖЕЛА ДА ГО НАМАЛИ РИЗИКОТ ОД АЛЦХАЈМЕРОВА БОЛЕСТ, ВЕЛИ БРИТАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ НА 260.000 МАЖИ

НА ЗЕМЈАТА ИМА 50 МИЛИЈАРДИ ПТИЦИ, ПРЕСМЕТАА НАУЧНИЦИТЕ