МАШИНАТА ЗА ГРАВИРАЊЕ СО ЛАСЕР НА БИТОЛСКАТА СРЕДНОШКОЛКА ДИВИТАРОВА ПОБЕДИ НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР