Италија

Таг
56Вести

ГО ВЕЕВМЕ МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ И ПЛАЧЕВМЕ ОД СРЕЌА, ВЕЛАТ ОСНОВЦИТЕ ОД „КОЧО РАЦИН“ ОД СКОПЈЕ КОИ ОСВОИЈА ПРВО МЕСТО НА ХОРСКИ НАТПРЕВАР ВО ИТАЛИЈА

„БИЗНИСОТ НА ЗАДОВОЛСТВОТО“ НА ЦВЕТАНОВСКИ ДОБИ НАГРАДА ЗА НАЈДОБАР ФИЛМ ОД ИТАЛИЈАНСКАТА ПОЛИЦИЈА

ДРАМСКОТО СТУДИО „СЛОВОТО“ ОД ВЕЛЕС НАСТАПИ НА ФЕСТИВАЛ НА САРДИНИЈА

УБАВА ВИ Е ПРИРОДАТА, НО МНОГУ ЈА ВАЛКАТЕ, ВЕЛИ АЛЕСИО ЛИКУОРИ, АВТОР НА ИТАЛИЈАНСКИ ВОДИЧ ЗА МАКЕДОНИЈА

НАЦОСКИ Е РЕДОК ДАР ВО ОВА ВРЕМЕ – ОДЛИЧНИ КРИТИКИ ЗА КОНЦЕРТОТ ВО ЧЕСТ НА 30 ГОДИНИ ДИПЛОМАТИЈА ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ИТАЛИЈА

МНТ СО „НЕМА ДА БИДЕ КРАЈ НА СВЕТОТ“ НА ФЕСТИВАЛ ВО ИТАЛИЈА

ИТАЛИЈАНЕЦ ПРАВИ ВИНО ОД 5.000 ЕВРА ОД „НАЈМАЛОТО ЛОЗЈЕ НА СВЕТОТ“

ПЕШТЕРА НА ПОЕЗИЈАТА – ЕДЕН ОД НАЈУБАВИТЕ ПРИРОДНИ БАЗЕНИ НА СВЕТОТ

ШКОТСКИ БИЗНИСМЕН КУПИ И ОБНОВИ ЦЕЛО СЕЛО ВО ИТАЛИЈА, КОЕ БИЛО НАПУШТЕНО 50 ГОДИНИ

УСТАВНИОТ СУД НА ИТАЛИЈА ГО ЗАБРАНИ РЕФЕРЕНДУМОТ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА