италијанска амбасада

Таг
3Вести

ПИНОКИО НИЗ ОЧИТЕ НА 60 ИТАЛИЈАНСКИ ДИЗАЈНЕРИ ПРЕТСТАВЕН ВО ЧИФТЕ АМАМ

УБАВА ВИ Е ПРИРОДАТА, НО МНОГУ ЈА ВАЛКАТЕ, ВЕЛИ АЛЕСИО ЛИКУОРИ, АВТОР НА ИТАЛИЈАНСКИ ВОДИЧ ЗА МАКЕДОНИЈА

ОСКАРОВЕЦОТ „ВИКАЈ МЕ СО ТВОЕТО ИМЕ“ ЈА ОТВОРА НЕДЕЛАТА НА ИТАЛИЈАНСКИ ФИЛМ