Иван Велков

Таг
2Вести

ИВАН ВЕЛКОВ ВНЕСЕ СВОИ ИНОВАЦИИ, НО И СВЕТСКИ ТРЕНДОВИ ВО МАКЕДОНИЈА – РЕТРОСПЕКТИВА ЗА 90 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА УМЕТНИКОТ

ИЗЛОЖБА ЗА 90 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ИВАН ВЕЛКОВ ВО ЧИФТЕ АМАМ