Иво Трајков

Таг
2Вести

СО МАКЕДОНСКАТА ПРЕМИЕРА НА „НЕКРСТЕНИ ДЕНОВИ“ ОД ИВО ТРАЈКОВ СЕ ОТВОРА 13. ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

КИРИЛ ЏАЈКОВСКИ ГО ОБЈАВИ АЛБУМОТ СО МУЗИКАТА ОД НОВИОТ ФИЛМ НА ИВО ТРАЈКОВ, „ПЈАРГИ“