избор

Таг
52Вести

„ПЕЖО 308“ ИЗБРАН ЗА АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА

БОХИЊ И ТРИ ШПАНСКИ МЕСТА НА ЛИСТАТА НА НАЈДОБРИТЕ ТУРИСТИЧКИ СЕЛА НА СВЕТОТ

„ВАРИЈАЦИИ“ НА ТРПЧЕСКИ МЕЃУ АЛБУМИТЕ НА ГОДИНАТА ВО ИЗБОРОТ НА БРИТАНСКИОТ МАГАЗИН „ГРАМОФОН“

ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ ФОТОГРАФИИ НА ПОЛАРНАТА СВЕТЛИНА ЗА 2022 (ФОТОГАЛЕРИЈА)

„ТОПКА ОД ПЧЕЛИ“ ИЗБРАНА ЗА НАЈДОБРА ФОТОГРАФИЈА НА ДИВ СВЕТ ЗА 2022

СКОПСКИ ПОЕТСКИ ФЕСТИВАЛ ИЗБИРА ЕДЕН УЧЕСНИК ПРЕКУ ПОЕТСКОТО ЧИТАЊЕ „ОТСКОЧНА ДАСКА“

РЕСТОРАН СМЕСТЕН НА СТАДИОН ВО КОПЕНХАГЕН ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР НА СВЕТОТ

ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ ФОТОГРАФИИ НА МЛЕЧНИОТ ПАТ ЗА 2022 (ФОТОГАЛЕРИЈА)

„ХЈУНДАИ ЈОНИК 5“ ПРОГЛАСЕН ЗА СВЕТСКИ АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА

„ХЈУНДАИ ТУСОН“ ИЗБРАН ЗА АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА