изложби

Таг
6Вести

НОВАТА АПЛИКАЦИЈА МОЈОТ ПРЕДМЕТ Е КАКО ТИНДЕР ЗА МУЗЕЈСКИ ПОСТАВКИ

КОНЦЕРТИ, ИЗЛОЖБИ И ПЕРФОРМАНСИ НА „ЗВУЦИТЕ НА ЧАРШИЈАТА“ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО СРЕДА

„НА ЗАЈДИСОНЦЕ” ПО СЕДМИ ПАТ ПОЧНУВА УТРЕ ВО ТРПЕЈЦА

СКОПСКО ЛЕТО ПОЧНУВА СО КОНЦЕРТ НА ИЗРАЕЛСКИТЕ ЅВЕЗДИ ДГАНИТ И ЗЕР АВИВ

МУЗЕИТЕ И ГАЛЕРИИТЕ СО ИЗЛОЖБИ И БЕСПЛАТЕН ВЛЕЗ ГО СЛАВАТ СВЕТСКИОТ ДЕН НА МУЗЕИТЕ