извештај

Таг
7Вести

ФИНСКА Е НАЈСРЕЌНАТА ДРЖАВА НА СВЕТОТ СЕДМА ГОДИНА ПО РЕД, МАКЕДОНИЈА Е НА 84. МЕСТО

ФИНСКА Е НАЈСРЕЌНАТА ДРЖАВА НА СВЕТОТ ШЕСТА ГОДИНА ПО РЕД, МАКЕДОНИЈА НА 87. МЕСТО

ФИНСКИОТ РЕЦЕПТ ЗА НАЈСРЕЌНА ДРЖАВА НА СВЕТОТ – ЧИСТ ВОЗДУХ, БЕРЕЊЕ БОБИНКИ И ЧУВСТВО ЗА СОПСТВЕНА ВРЕДНОСТ

ФИНСКА Е НАЈСРЕЌНАТА ДРЖАВА НА СВЕТОТ ЧЕТВРТА ГОДИНА ПО РЕД, МАКЕДОНИЈА СЕ НАЈДЕ НА 94. МЕСТО

ВО СВЕТОТ ГОДИШНО СЕ ФРЛААТ 923 МИЛИОНИ ТОНИ ХРАНА

ЕФЕКТИТЕ НА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛУВАЊЕ СЕ ЗАБРЗУВААТ, СЕ ВЕЛИ ВО НОВ НАУЧЕН ИЗВЕШТАЈ ВО ПРЕСРЕТ НА САМИТОТ НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ

ОЧЕКУВАМ ВО ЈУНИ ДА ДОБИЕМЕ ДАТУМ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ, РЕЧЕ ПЕНДАРОВСКИ ЗА ИЗВЕШТАЈОТ НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА