ЈАГОДИТЕ НА ВИМБЛДОН ВЕЌЕ 30 ГОДИНИ ДОАЃААТ ОД ИСТА ФАРМА, ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ СЕ ЈАДАТ 30 ТОНИ