јагула

Таг
2Вести

НАУЧНИЦИ ОТКРИЛЕ ЈАГУЛА КОЈА ОСЛОБОДУВА СТРУЈА ОД 860 ВОЛТИ

„ЧУДОВИШТЕТО ОД ЛОХ НЕС“ ВО НАЈДОБАР СЛУЧАЈ Е ГОЛЕМА ЈАГУЛА, ВЕЛАТ НАУЧНИЦИ