јахта

Таг
5Вести

ТУРИСТИТЕ ВО ТАЈЛАНД ЌЕ МОЖАТ ДА ГО ПОМИНАТ КАРАНТИНОТ НА ЈАХТА

СУПЕРЈАХТАТА НА „ПОРШЕ“ Е ВСЕЛЕНСКИ БРОД НА ВОДА

ХОЛАНЃАНЕЦ ЈА СОЗДАДЕ ПРВАТА СУПЕРЈАХТА КОЈА ЌЕ РАБОТИ НА ТЕЧЕН ВОДОРОД

БИЈОНСЕ И ЏЕЈ-ЗИ ОДМОРААТ ВО ИТАЛИЈА НА ЈАХТА ОД 180 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

КОЛУМБИСКИ ОСТРОВ НУДИ АРАНЖМАН СО НЕОГРАНИЧЕНИ СЕКС, ДРОГА И АЛКОХОЛ