Јан Меккелен

Таг
2Вести

ЈАН МЕККЕЛЕН ЌЕ ГО СЛАВИ 80. РОДЕНДЕН СО 80 ПРЕТСТАВИ ВО КОИ ЌЕ ИГРА И ПУБЛИКАТА

ЌЕ ГЛУМАМ ДОДЕКА МЕ ДРЖАТ УМОТ И КОЛЕНАТА, ШТО ЌЕ ПРАВАМ ДОМА, ВЕЛИ ЈАН МЕККЕЛЕН