Јана Јакимовска

Таг
2Вести

ХЕРОИТЕ НА ГРАДОТ – НОВ МУРАЛ НА СКОПСКАТА ПОЖАРНА КУЛА

ЈАНА ЈАКИМОВСКА СО НЕБЕСНИ ПЕЈЗАЖИ СЕ ПРЕТСТАВУВА ВО МКЦ