Јане Спасиќ

Таг
4Вести

ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЈА ЗАВРШУВА ГОДИНАТА СО ПРЕМИЕРАТА НА „ЧЕРЕП ВО КОНЕМАРА“

ПРЕМИЕРА НА „ЧОВЕК ПЕРНИЦА“ НА РЕЖИСЕРОТ СПАСИЌ ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР

ПРЕМИЕРА НА „ОСАМЕНИОТ ЗАПАД“ ВО РЕЖИЈА НА СПАСИЌ ВО КИНО КУЛТУРА

„ЕДНАШ СВЕТ ИЗГРАДИВ“ – ПРЕМИЕРА ЗА ПУБЛИКА НАД 15 ГОДИНИ ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ