Јане

Таг
3Вести

ЈАНЕ МУ ПОДАРИ НА ПОГБА ДРЕСОВИ НА ВАРДАР И МАКЕДОНИЈА ОТКАКО ГО ГЛЕДАШЕ НА „ОЛД ТРАФОРД“

КОГА ЌЕ СЕ ВРАТАМ ОД КАЈ ПОГБА ПОСАКУВАМ ДА МЕ ЧЕКА ЛЕКОТ СО КОЈ ЌЕ БИДАМ ФУДБАЛЕР, ВЕЛИ ЈАНЕ

И ВО КОЛИЧКА МОЖАМ ДА БИДАМ КАПИТЕН, ВЕЛИ ЈАНЕ ВО СПОТОТ НА УЕФА