НА ТЕНИСОТ МУ ТРЕБА НОВА ГЕНЕРАЦИЈА, КАЖА ЈАНИК СИНЕР ПО ТРИУМФОТ НА ОТВОРЕНОТО ПРВЕНСТВО НА АВСТРАЛИЈА