ЈАВАЊЕТО КОЊИ ЗА СИЛЈА ДУКОВСКА ПОЧНА КАКО ЗАНИМАЦИЈА ВО ПАНДЕМИЈАТА, ПА ПРЕРАСНА ВО ТРОФЕЕН СПОРТ