Јавор Грдев

Таг
2Вести

ИСКРЕНИ ОВАЦИИ ЗА „БЕСАЧИТЕ“ НА ГРДЕВ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПРЕМИЕРАТА ВО МНТ

„БЕСАЧИ“ Е ПРВА ПРЕМИЕРА НА МНТ ВО НОВАТА ТЕАТАРСКА СЕЗОНА