Јелена Јованова

Таг
2Вести

ПРВАТА СИМПАТИЈА ЈА ФАТИВ ЗА РАКА НА „ПРЕД ДОЖДОТ“, РЕЧЕ САШКО КОЦЕВ НА ОТВОРАЊЕТО НА „МАНАКИ“, А ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВА КАЖА ДЕКА БИЛА ВО ИЗОЛАЦИЈА СО „НЕМА ДА СИ САМА“

КОМЕДИЈАТА „НЕШТО СЛАТКО“ ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА ВО ПОВЕЌЕ ГРАДОВИ НИЗ ЗЕМЈАВА