Јелена Томашевиќ

Таг
3Вести

„СУДБО МОЈА“ МИ Е ОМИЛЕНА МАКЕДОНСКА НАРОДНА ПЕСНА, КАЖА ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЌ НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

БИТОЛА ИМА НАЈМУЗИКАЛНА ПУБЛИКА – ЕМОТИВЕН КОНЦЕРТ НА ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЌ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА КУЛТУРА

БИТОЛЧАНИ ГИ РАЗГРАБАА БИЛЕТИТЕ ЗА 11. ФЕСТИВАЛ „МУЗИКА ОД СВЕТОТ“