Јоханес Хан

Таг
3Вести

ОЧЕКУВАМ ВО ЈУНИ ДА ДОБИЕМЕ ДАТУМ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ, РЕЧЕ ПЕНДАРОВСКИ ЗА ИЗВЕШТАЈОТ НА ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА

ПРЕСУДИ ЗА КОРУПЦИЈА, СУДСКИ РЕФОРМИ…, МАКЕДОНИЈА ГИ ДОЗНА УСЛОВИТЕ ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ СО ЕУ

ПО ЗАЕВ, И ХАН СЕ ОСЛОБОДИ ОД ВРАТОВРСКАТА