Јоко Оно

Таг
4Вести

ЖАН-МАРК ВАЛЕ ЌЕ СНИМА ФИЛМ ЗА ЏОН ЛЕНОН И ЈОКО ОНО

ЈОКО ОНО ЈА ОБЈАВИ НОВАТА ВЕРЗИЈА НА „ЗАМИСЛИ“, ОТКАКО ПО 46 ГОДИНИ Ѝ БЕШЕ ПРИЗНАТО КОАВТОРСТВО НА ПЕСНАТА

ЈОКО ОНО ЌЕ ИЗДАДЕ АЛБУМ НА 85 ГОДИНИ ЗА ДА ЈА ШИРИ ПОРАКАТА НА МИРОТ

УКРАДЕНИТЕ ДНЕВНИЦИ НА ЏОН ЛЕНОН СЕ НАЈДЕНИ ВО БЕРЛИН