Јордан Костов

Таг
2Вести

МНОГУЧЛЕНИ АНСАМБЛИ ВО НОБ, ПОЕЗИЈА ВО МКЦ НА ТРЕТИОТ ДЕН НА 40. СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ

„ПМЏЏЕЗ“ СО КОНЦЕРТНИ ПРОМОЦИИ НА НОВИТЕ АЛБУМИ НА ЈОРДАН КОСТОВ, ДИНО ИМЕРИ И ФИЛИП БУКРШЛИЕВ