Јоргос Лантимос

Таг
2Вести

ПО ТРИУМФОТ СО „КУТРИТЕ“, ЈОРГОС ЛАНТИМОС СНИМИ НОВ ФИЛМ СО ЕМА СТОУН

ПО НИЗА УСПЕШНИ ФИЛМОВИ, ЈОРГОС ЛАНТИМОС ПРВПАТ ЌЕ РЕЖИРА СЕРИЈА