Јосипа Лисац

Таг
2Вести

ГИ ЗАБОРАВАМ ТЕКСТОВИТЕ, НО НЕМАМ ДЕМЕНЦИЈА И СЕ БОРАМ ПРОТИВ ГЛУПОСТА, РЕЧЕ ЈОСИПА ЛИСАЦ ВО СКОПЈЕ

ЈОСИПА ЛИСАЦ ЌЕ ГО ПРОСЛАВИ 50. РОДЕНДЕН НА АЛБУМОТ „ДНЕВНИКОТ НА ЕДНА ЉУБОВ“ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ