ЈСП Скопје

Таг
2Вести

ДАРКО ПОПОВ ИМА ФОТОИЗЛОЖБА ВО АВТОБУС БРОЈ 7 НА ЈСП

ВОДНО ПРВ ВИКЕНД БЕЗ КОЛИ, ГУЖВИ ВО АВТОБУСИТЕ