Ју-Ес опен

Таг
2Вести

МОРАВ ДА ГО ОСВОЈАМ ЈУ-ЕС ОПЕН ЗАШТО НЕМАВ КУПЕНО ПОДАРОК ЗА ГОДИШНИНАТА ОД БРАКОТ, КАЖА МЕДВЕДЕВ

ДВЕ ТИНЕЈЏЕРКИ БЕЗ ЗНАЧАЈНИ УСПЕСИ ЗАД СЕБЕ ЌЕ ИГРААТ ВО ФИНАЛЕТО НА ЈУ-ЕС ОПЕН