Југослав Петровски

Таг
2Вести

ПУБЛИКАТА НЕ СМЕЕ ДА СИ ОДИ ПРАЗНА ОД ПРЕТСТАВА – ДЕНЕСКА СЕ СЛАВИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ

„ЕЛЕШНИК“ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР