Југословенско драмско позориште

Таг
2Вести

АЛЕКСАНДАР ПОПОВСКИ ПО ЧЕТВРТИ ПАТ РЕЖИРА ВО ЈУГОСЛОВЕНСКО ДРАМСКО ПОЗОРИШТЕ

БЕЛГРАДСКАТА ПРЕТСТАВА НА УНКОВСКИ „АЈНШТАЈНОВИТЕ СОНИШТА“ ДВА ДЕНА ИГРА ВО МНТ