Јусаку Маезава

Таг
4Вести

ЈАПОНСКИ МИЛИЈАРДЕР ПЛАТИ 98 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА 12-ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ ВО ВСЕЛЕНАТА

ЈАПОНСКИ МИЛИЈАРДЕР КАНИ ОСУМ ЛУЃЕ НА БЕСПЛАТНО ПАТУВАЊЕ ОКОЛУ МЕСЕЧИНАТА

ЈАПОНСКИ МИЛИЈАРДЕР БАРА ЖЕНА ЗА ПАТ КОН МЕСЕЧИНАТА

МИЛИЈАРДЕРОТ МАЕЗАВА ЌЕ ПРАВИ ГОЛЕМ УМЕТНИЧКИ ПРОЕКТ ОД СВОЈОТ ЛЕТ ОКОЛУ МЕСЕЧИНАТА