Јужна Америка

Таг
3Вести

ЛИТИУМСКИТЕ ПОЛИЊА ВО ЈУЖНА АМЕРИКА СЕ ЖИВОПИСНИ, НО ДОАЃААТ СО ВИСОКА ЦЕНА ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА

МИ СЕ СМЕЕЈА ЗА МОЈОТ ОЛИМПИСКИ СОН – МЕКСИКАНСКИ ЛИЗГАЧ Е МЕЃУ РЕТКИТЕ ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИ НА ЗОИ ВО ПЕКИНГ

ПРОНАЈДЕНИ ФОСИЛИ НА ЖЕЛКА СО ГОЛЕМИНА НА АВТОМОБИЛ