Јужна Кореја

Таг
25Вести

ПРЕМИЕРА НА „ПС БУСАН“, КРАТКИОТ ФИЛМ НА САША СТАНИШИЌ СНИМЕН ВО ЈУЖНА КОРЕЈА

ПОТВРДЕНА ВТОРАТА СЕЗОНА НА „ИГРА НА ЛИГНИ“

КОРЕЈСКАТА ВЕРЗИЈА НА „КУЌА ОД ХАРТИЈА“ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА НА 24 ЈУНИ

ПО ОСУМ ГОДИНИ ОБИДИ, ФАН НА „КВИН“ СЕ ИЗБОРИ ФРЕДИ МЕРКЈУРИ ДА ДОБИЕ СТАТУА ВО ЈУЖНА КОРЕЈА

РЕЖИСЕРОТ НА „ИГРА НА ЛИГНИ“ ПОДГОТВУВА УШТЕ ПОНАСИЛЕН ФИЛМ СПОРЕД РОМАН НА УМБЕРТО ЕКО

ЦЕЛА ЈУЖНА КОРЕЈА ЗАПИРА НА 18 НОЕМВРИ КОГА СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ГО ПОЛАГААТ ПРИЕМНИОТ ИСПИТ ОД КОЈ ИМ ЗАВИСАТ И ШАНСИТЕ ЗА БРАК

АВТОРОТ НА „ИГРА НА ЛИГНИ“ ПОТВРДИ ДЕКА РАБОТИ НА ВТОРАТА СЕЗОНА

ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ ЌЕ СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОРОНАВИРУС ВО ЈУЖНА КОРЕЈА

ЈУЖНА КОРЕЈА ЌЕ ВЛОЖИ 43 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО НАЈГОЛЕМАТА ФАРМА НА ВЕТЕРНИЦИ НА СВЕТОТ