КАБИ ЛАМЕ ОСТАНАЛ БЕЗ РАБОТА ВО ФАБРИКА, ПА СТАНА ЅВЕЗДА НА ТИКТОК СО 100 МИЛИОНИ СЛЕДБЕНИЦИ