„Кабаре“

Таг
2Вести

КОНЦЕРТ И КАБАРЕ СО АМЕРИКАНСКИОТ ЏЕЗ-СВИНГ БЕНД „ПОСТМОДЕРН ЏУБОКС“ ВО СКОПЈЕ

ЛАЈЗА МИНЕЛИ ПРОДАВА НАД 1.000 ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ, МЕЃУ КОИ И КОСТИМИТЕ ОД „КАБАРЕ“