кафулиња

Таг
7Вести

ИЗБРАНИ НАЈДОБРИТЕ КАФУЛИЊА И КАФЕАНИ ВО СКОПЈЕ ВО ВРЕМЕ НА КОВИД-19

КУЛТУРАТА НА ПИЕЊЕ КАФЕ СЕ ВРАТИ НА ПАРИСКИТЕ УЛИЦИ ПО 11 НЕДЕЛИ

КАФУЛИЊАТА И КАФАНИТЕ ОТВОРЕНИ ПО ПОВЕЌЕ ОД ДВА МЕСЕЦА, НО СО СТРОГ ПРОТОКОЛ НА РАБОТА

РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА КАФУЛИЊАТА ЌЕ БИДЕ ДО 20 ЧАСОТ КОГА УТРЕ ПОВТОРНО ЌЕ СЕ ОТВОРАТ

МАКЕДОНИЈА ГИ ОТВОРИ ТРГОВСКИТЕ ЦЕНТРИ, БЕРЛИН И ВИЕНА КАФУЛИЊАТА

ГРАД СКОПЈЕ ГИ ИЗБРА НАЈДОБРИТЕ КАФЕАНИ И КАФУЛИЊА