„Кајмак“

Таг
10Вести

САРАЕВО ГО ПРЕЧЕКА МАНЧЕВСКИ КАКО ЛЕГЕНДА НА ЕВРОПСКАТА КИНЕМАТОГРАФИЈА, „КАЈМАК“ НА ЦРВЕНИОТ КИЛИМ

„КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ СО ПРЕМИЕРА ВО ИТАЛИЈА, ОД 7 АПРИЛ И ВО КИНАТА ВО БУГАРИЈА

РАСПРОДАДЕНИ СИТЕ ПРОЕКЦИИ НА „КАЈМАК“ НА ФЕСТ ВО БЕЛГРАД, ОДЛИЧЕН ПРИЕМ ВО ПОРТУГАЛИЈА

ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ ИСТОВРЕМЕНО НА ФАНТАСПОРТО ВО ПОРТУГАЛИЈА И НА ФЕСТ ВО БЕЛГРАД

КИНОТЕКАТА ЈА ПОЧНА ГОДИНАТА СО ФИЛМОВИТЕ НА РИСТЕСКИ, МАНЧЕВСКИ И ДРАГОЈЕВИЌ

„КАЈМАК“ НА МАНЧЕВСКИ Е СО ОСОБЕН РЕЖИСЕРСКИ ГЛАС, ПОКОМПЛЕКСЕН ФИЛМ СО ХРАБРОСТ, ВЕЛИ ИТАЛИЈАНСКАТА КРИТИКА

ВЕЧЕРВА МАКЕДОНСКАТА ПРЕМИЕРА НА „КАЈМАК“ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ, ОД УТРЕ ИГРА И ВО КИНАТА

„КАЈМАК“ ВО ТАЈВАН СЕ ВИКА „ДУЕТ ВО СТРАСТ“, МАНЧЕВСКИ ЦЕЛ ЧАС ДАВАШЕ АВТОГРАМИ

МАНЧЕВСКИ ГО СНИМА „КАЈМАК“ НА ЛОКАЦИИ НИЗ СКОПЈЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

„КАЈМАК“ Е ЦРНА КОМЕДИЈА ЗА НЕТРАДИЦИОНАЛНИ РОМАНТИЧНИ ВРСКИ – „ВАРАЕТИ“ ГО НАЈАВИ СЛЕДНИОТ ФИЛМ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ