КАМЕНИТЕ РЕЗБИ НА КАМИЛИ ВО САУДИСКА АРАБИЈА СЕ НАЈСТАРИОТ ПРИМЕР НА ТАКВА УМЕТНОСТ НА СВЕТОТ