Канада

Таг
27Вести

ШКОТЛАНЃАНЕЦ ЈА ПРОПЕШАЧИ КАНАДА И СОБИРАШЕ ПАРИ ЗА ОБНОВА НА ШКОТСКИТЕ ШУМИ

УМЕТНИЧКИ ДИЈАЛОГ ПОМЕЃУ МАКЕДОНИЈА И КАНАДА СЕ ВОДИ ВО ЧИФТЕ АМАМ

КАНАДСКИ ИНОВАТОР РЕЦИКЛИРАЛ 32 МИЛИОНИ СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ И ОД НИВ ПРАВИ КОРИСНИ ПРЕДМЕТИ

ЊУЈОРК ЌЕ СЕ ПОВРЗЕ СО КАНАДА СО ПЕШАЧКО-ВЕЛОСИПЕДСКА ПАТЕКА ДОЛГА 1.425 КИЛОМЕТРИ

КАНАДСКИОТ ГРАД АЗБЕСТ ГО ПРОМЕНИ ИМЕТО ЗА ДА СИ ГО ПОДОБРИ ИМИЏОТ

12-ГОДИШЕН КАНАЃАНЕЦ ОТКРИ КОСКИ ОД РЕДОК ДИНОСАУРУС СТАРИ 69 МИЛИОНИ ГОДИНИ

РЕТКО БЕЛО ГРИЗЛИ СНИМЕНО ВО КАНАДА

СТАРИ КИТОВИ ОД ЗАБАВНИ ПАРКОВИ ЌЕ ДОБИЈАТ НОВ ДОМ ВО ЗАЛИВ ВО КАНАДА

КАНАДА ВЕЌЕ НЕМА ДА ПЛАЌА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕТО НА ХАРИ И МЕГАН