канали

Таг
2Вести

АМСТЕРДАМ ТЕСТИРА САМОВОЗЕЧКИ ЕЛЕКТРИЧНИ ПЛОВИЛА ЗА ПРЕВОЗ НИЗ КАНАЛИТЕ

КОПЕНХАГЕН ПОСТАВУВА ПЛОВЕЧКИ ПАВИЛЈОНИ ВО КАНАЛИТЕ ШТО ЌЕ СЕ КОРИСТАТ ЗА КОНЦЕРТИ И ЈОГА