Кански фестивал

Таг
5Вести

ХАРИСОН ФОРД ДОЈДЕ ВО КАН ЗА ПРЕМИЕРАТА НА СВОЈОТ ПОСЛЕДЕН „ИНДИЈАНА ЏОНС“

ВЕЌЕ НЕМАМ ПОТРЕБА ОД ХОЛИВУД, ВЕЛИ ЏОНИ ДЕП

ТОМ КРУЗ ДОАЃА ВО КАН ПО 30 ГОДИНИ ЗАРАДИ ПРЕМИЕРАТА НА „ТОП ГАН 2“

КРИТИЧАРКАТА СУНЧИЦА УНЕВСКА ВО ЖИРИТО ЗА АРАПСКИ ФИЛМОВИ НА КАНСКИОТ ФЕСТИВАЛ