„Капетанка Марвел“

Таг
3Вести

„МАРВЕЛ“ ЌЕ ПРАВИ ФИЛМ ЗА ПРВАТА МУСЛИМАНСКА СУПЕРХЕРОИНА

„МАРВЕЛ“ И „ДИЗНИ“ ШОКИРАНИ ОД ГОЛЕМИОТ УСПЕХ НА „КАПЕТАНКА МАРВЕЛ“

ДВЕ СУПЕРХЕРОИНИ НА ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „КАПЕТАНКА МАРВЕЛ“