„Кармен“

Таг
2Вести

МАКЕДОНСКА ЕКИПА ЈА ПОСТАВИ „КАРМЕН“ ВО ДРЖАВНАТА ОПЕРА ВО ПЛОВДИВ

ОПЕРАТА „КАРМЕН“ ПО 17 ГОДИНИ ПРЕМИЕРНО В ПЕТОК ВО НОБ