Каролина Гочева

Таг
13Вести

ЗА ВЕЛИГДЕН Е НАЈУБО ВО БИТОЛА, ВЕЛИ КАРОЛИНА ГОЧЕВА, КОЈА ОДРЖА ДВА КОНЦЕРТА ВО РОДНИОТ ГРАД

СЕРИЈАТА КОНЦЕРТИ НА КАРОЛИНА ПРОДОЛЖУВА ВО СТРУМИЦА НА 17 МАЈ

КАРОЛИНА ГОЧЕВА СО КОНЦЕРТ ВО ВЕЛЕС НА 27 АПРИЛ

КАРОЛИНА ГОЧЕВА ЌЕ НАСТАПИ НА 23 МАРТ ВО КРИВА ПАЛАНКА СО АЛБУМИТЕ „МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ“

ПОВЕЌЕ ЧЕСТИТКИ ДОБИВАМ НА ПРВИ МАРТ ОТКОЛКУ НА МОЈОТ РОДЕНДЕН, РЕЧЕ КАРОЛИНА ГОЧЕВА НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

КАРОЛИНА ГОЧЕВА СО КОНЦЕРТ ВО ГЕВГЕЛИЈА СО НАЈГОЛЕМИТЕ ХИТОВИ

КАРОЛИНА ГОЧЕВА ЌЕ ИМА И ВТОР КОНЦЕРТ СО НАЈГОЛЕМИТЕ ХИТОВИ ВО МАРТ ВО СКОПЈЕ

РЕДНО Е ЗАЕДНО ДА ПРОСЛАВИМЕ 1 МАРТ, ВЕЛИ КАРОЛИНА ГОЧЕВА ПРЕД КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ПУБЛИКАТА МИ ГИ САКА ТАЖНИТЕ ЉУБОВНИ ПЕСНИ, ВЕЛИ КАРОЛИНА ГОЧЕВА ЗА НОВАТА БАЛАДА