карпа

Таг
2Вести

КИНА СРЕДЕ ДОЛИНА ГРАДИ КОНЦЕРТНА САЛА СО ИЗГЛЕД НА ПРАИСТОРИСКА КАРПА

ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА УЛТИМА ТУЛЕ, СВЕТ ОДДАЛЕЧЕН 6,5 МИЛИЈАРДИ КИЛОМЕТРИ ОД ЗЕМЈАТА