БИЈОНСЕ И ЏЕЈ-ЗИ НА КОНЦЕРТОТ ВО ЛОНДОН ОБЈАВИЈА ДЕКА ИЗДАЛЕ ЗАЕДНИЧКИ АЛБУМ