Катастрофалниот уметник

Таг
2Вести

„ЊУЈОРК ТАЈМС“ ОТКАЖА НАСТАН СО ЏЕЈМС ФРАНКО ПО ОБВИНУВАЊА ЗА СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ

ЏЕЈМС ФРАНКО НАПРАВИ ДОБАР ФИЛМ ЗА НАЈЛОШИОТ ФИЛМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА