Катрин Денев

Таг
3Вести

КАТРИН ДЕНЕВ СОБРА МИЛИОН ДОЛАРИ ОД ПРОДАЖБАТА НА ФУСТАНИТЕ ОД ИВ СЕН ЛОРАН

МУЗАТА НА ИВ СЕН ЛОРАН, КАТРИН ДЕНЕВ, ЈА ПРОДАВА ЛИЧНАТА КОЛЕКЦИЈА НА НЕГОВИ КРЕАЦИИ

ДЕНЕВ И БИНОШ ЌЕ ГЛУМАТ МАЈКА И ЌЕРКА ВО НОВИОТ ФИЛМ НА ЈАПОНЕЦОТ КОРЕ-ЕДА